20 Nisan 2024
  • Ankara13°C
  • İstanbul14°C
  • İzmir16°C
  • Giresun14°C

USTA FOTOĞRAFÇI ARA GÜLER YOĞUN BAKIMDA !!!

Usta fotoğrafçı Ara Güler, dün akşam böbrek rahatsızlığı nedeniyle Şişli Memorial Hastanesi’nde yoğun bakım servisine alındı...

Usta Fotoğrafçı Ara Güler Yoğun Bakımda !!!

17 Ocak 2014 Cuma 01:44

Usta fotoğrafçı Ara Güler, dün akşam saatlerinde böbreklerinden kaynaklanan rahatsızlık nedeniyle Şişli’de bulunan Memorial Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.Konuyla ilgili yapılan açıklamada “Ara Güler, zaten bir süredir düzenli olarak diyaliz tedavisi görüyordu. Bugün (dün) de hastaneye bunun için geldi. Ancak tansiyonu düşük çıktığı için doktorlar bu kez, diyaliz tedavisini yoğun bakımda görmesini istedi. Bu yüzden yoğun bakıma alındı. Doktorların verdiği bilgi bu” ifadeleri kullanıldı.

1928 yılında İstanbul’da doğan Ara Güler, 1950’de gazeteciliğe başladı. Güler’in fotoğrafları, ABD, Almanya veFransa’nın aralarında olduğu pek çok ülkede sergilendi. Dünyaca ünlü çok sayıda ismin unutulmaz portrelerini çeken Güler, fotoğraf çalışmalarını halen İstanbul’da sürdürüyor. Ara Güler 2011’de Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nü aldı.

TWİTTER'DA 'ÖLDÜ'  İDDİALARI KIZDIRDI

Usta sanatçının öldüğüne dair gece yarısı Twitter'da dolaşan iddialar hastaneden yapılan bir açıklama ile yalanlandı. Güler'in sevenleri Twitter'daki bu iddialara sert tepki gösterdi.

K:Hurriyet/Milliyet

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.