02 Mayıs 2024
  • Ankara12°C
  • İstanbul12°C
  • İzmir15°C
  • Giresun15°C

VALİ DURSUN ALİ ŞAHİN NURETTİN CANİKLİ VE ŞEBİNKARAHİSAR HEYETİ İLE GÖRÜŞME

Dün Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Valilikte bulunan Şebinkarahisar heyeti ile de görüştü.

Vali Dursun Ali Şahin Nurettin Canikli ve Şebinkarahisar Heyeti İle Görüşme

27 Temmuz 2013 Cumartesi 16:25

Bugün Vali Dursun Ali Şahin’i makamında ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Valilikte bulunan Şebinkarahisar heyeti ile de görüştü.

Kurumları ile ilgili bazı yatırımları takip etmek ve yeni taleplerde bulunmak üzere Giresun Valiliği’nde bulunan Şebinkarahisar Müftüsü Adem Yıldız ve Şebinkarahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hikmet Aksu, ilçelerinin okul, yurt, camii ve kuran kursu sorunları ile bunlara ilişkin proje ve tekliflerini Milletvekili Canikli’ye de sunarak, konuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdiler.

Milletvekili Canikli’de gerekli müracaatların yapılmasını, kendisine iletilen konuların yakından takipçisi olacağını ve biran önce gerçekleştirilmesi için her türlü desteği vereceğini belirtti.

Vali Şahin’de ilçenin sorunlarını çözümü noktasında Valiliğin her türlü imkanı sağladığını, bazı sorunların il bazında çözümünün zor olması nedeniyle bu tür sorunların çözümü için de ilgili kurumlarla sürekli irtibat halinde bulunulduğunu dile getirdi.

vali-1.jpg

vali-2.jpg

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.