30 Nisan 2024
  • Ankara23°C
  • İstanbul17°C
  • İzmir24°C
  • Giresun16°C

VALİ DURSUN ALİ ŞAHİN’DEN YENİ ÖĞRETİM YILI MESAJI

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin’in 2012-2013 Eğitim - Öğretim Yılı için valiliğe ait internet sayfasında açılış mesajı yayınladı.

VALİ DURSUN ALİ ŞAHİN’DEN YENİ ÖĞRETİM YILI MESAJI

17 Eylül 2012 Pazartesi 02:35

Değerli Eğitim Yöneticileri ve Öğretmenler, Sevgili Öğrenciler, Saygıdeğer Veliler;
 
Bugün ülkemizin her yanında olduğu gibi ilimizde de büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz.
 
Uzun bir tatilin ardından, yeni bir öğretim yılına bir kez daha merhaba diyoruz.
Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın sevinci ve heyecanı yaşarken; değerli anne babaları da yavrularını sevgiyle, ümitle okula hazırlanmanın güzelliğini ve tatlı telaşını paylaşıyorlar.
 
Toplumumuzun da kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür.Bu nedenle çocuk ve gençlerimizin vatanını, milletini seven, bilgili, bilinçli, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel olguları takip eden, ruh ve beden sağlığına sahip, doğru düşünen ve sağlıklı karar veren bireyler olarak yetişmesi en büyük hedefimizdir.
 
Ülkemizin ihtiyacı olan eğitilmiş insan gücü, ilim, irfan yuvası olan okullarımızda yetiştirilmektedir. Hedefimiz hep beraber eksikliklerimizi gidererek ilimizde eğitim hizmetlerinin kalitesini yükseltmektir

Değerli eğitimcilerimizin, üstün görev anlayışı ve sorumluluk şuuruyla, bu kutsal görevlerini severek yerine getireceklerine içtenlikle inanıyorum.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm öğrencilerimizin,öğretmenlerimizin ve velilerimizin 2012–2013 eğitim-öğretim yılını ve “İlköğretim Haftası”nı içtenlikle kutlayarak, sağlıklı ve başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.