06 Mayıs 2024
  • Ankara5°C
  • İstanbul10°C
  • İzmir13°C
  • Giresun11°C

VALİ DURSUN ŞAHİN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Vali Dursun Ali Şahin Kurban Bayramı münasebetiyle bir bayram mesajı yayınladı...

Vali Dursun Şahin'den Kurban Bayramı mesajı

05 Kasım 2011 Cumartesi 18:56

Mesajında, bizleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve dostluk bağlarımızı güçlendiren Kurban Bayramına bir kez daha kavuşmanın büyük mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını belirten Şahin, bayramların toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının arttığı, aynı zamanda yardımlaşma ve dayanışmanın doruğa çıktığı özel günler olduğunu vurguladı.

Vali Dursun Ali Şahin açıklamasına şu sözlerle devam etti; “Sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılarda paylaşıldıkça azalır. Bu Kurban Bayramını fırsat bilerek birbirimizi sevgiyle, hoşgörüyle, kardeşçe kucaklar, sevinçlerimizi, üzüntülerimizi paylaşır, karşılıklı yardımlaşma ve dayanışmada daha cömert olursak toplumsal barış, güven ve huzurun sağlanmasına katkıda bulunmuş oluruz.

Her gününüzün bayram sevinci içinde geçmesi dileklerimle tüm hemşerilerimin bayramını kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bayram geçirmelerini diler sevgi ve saygılar sunarım.”

K.:Giresun Valiliği
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.