04 Mayıs 2024
  • Ankara11°C
  • İstanbul13°C
  • İzmir16°C
  • Giresun15°C

VALİ TAŞKESEN GİRESUNSPOR BAŞARACAK

Vali Mustafa Taşkesen, “Bank Asya 1. Lig’inde mücadele eden Giresunspor’umuzun, ligin ikinci yarısında başarılı olacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Vali Taşkesen Giresunspor Başaracak

01 Ocak 2009 Perşembe 20:05

Vali Mustafa Taşkesen, “Bank Asya 1. Lig’inde mücadele eden Giresunspor’umuzun, ligin ikinci yarısında başarılı olacağına gönülden inanıyorum” dedi.

2009 yılına girildiği saatlerde Jandarma Garnizon ve Bölge Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi ve Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’nu ziyaret eden Vali Mustafa Taşkesen, Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde yaptığı açıklamada; 2009 yılının Giresunspor açısından da güzel geçeceğini söyledi.

 
            Giresunspor’un Giresun için vazgeçilmez olduğunu ifade eden Vali Mustafa Taşkesen, “Halen Antalya’da ligin ikinci yarısına hazırlanan takımımızın eksik bölgelerine iyi transferler yapıldığı haberlerini alıyoruz. Ben Giresunspor’un değil düşmeye, üst sıralar için mücadele edeceği kanısındayım. Şu anda puan cetvelinde bulunduğumuz yerimiz ve ilk yarıda alınan sonuçların ikinci yarıda mutluluğa dönüşeceğine inanıyorum. Yönetim kuruluna da çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.