08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

VALİ TAŞKESEN’E PLAKET VERİLDİ

Giresun Hayvanları Koruma Derneği tarafından, derneğe katkıları nedeniyle Vali Mustafa Taşkesen’e teşekkür plaketi verildi.

Vali Taşkesen’e Plaket Verildi

08 Ocak 2009 Perşembe 19:07

  Beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri Nuran Orbay, Fatma Aydın ve Döndü Türkoğlu ile birlikte Vali Mustafa Taşkesen’i Makamında ziyaret eden Dernek Başkanı Ayten Karaşın, “Sayın Valimizin de katkıları ile sokak köpeklerini kurtarmaya, barındırmaya yönelik çabamızda önemli mesafeler kaydettik. Tüm çabamız, özellikle sokak köpeklerini sağlıklı bir ortama kavuşturmaktır. Bu yönde aldığımız sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz” dedi.

 
            Bugün Türkiye geneline bakıldığında Giresun, Adana, Eskişehir, İstanbul Kadıköy, Diyarbakır gibi İllerin diğer yörelere göre hayvanları koruma yönünde önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Dernek Başkanı Ayten Karaşın, “Bizim çabalarımıza Sayın Valimiz her zaman katkı sağlamıştır. Yaklaşımı nedeniyle kendilerine saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 
            Görüşlerini açıklamasının ardından Dernek Başkanı Karaşın, Vali Mustafa Taşkesen’e teşekkür plaketini sundu.
 
            Kendisine takdim edilen plaketi aldıktan sonra konuşan Vali Mustafa Taşkesen de, insanlar gibi hayvanların da yaşama hakkı olduğunu, bu yönde çaba harcayan herkese yardımcı olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.