08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

VALİMİZİN POLİS HAFTASI MESAJI

Vali Mustafa Taşkesen, Türk Polis Teşkilatının 164’ncü Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda; “Toplumsal huzurumuzun sağlanması için büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 164’ncü yılını kutlamanın g

Valimizin Polis Haftası Mesajı

13 Nisan 2009 Pazartesi 07:16

Vali Mustafa Taşkesen’in Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle devam ediyor:

 
            “Emniyet güçlerimiz; ilimizde dirlik ve düzenin sürekli kılınması için gece gündüz demeden adalet, eşitlik, sabır, hoşgörü ve nezaket çerçevesinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Köklü geçmişi ile kendini devamlı yenileyerek gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan polisimiz, gerektiğinde canını hiçe sayarak görevini her zaman fedakarca ve başarıyla yapmıştır.
 
            Milli ve evrensel değerleri özümseyerek üstlendiği bu zor görevi her şart altında başarıyla sürdüren polisimizin, dış ülkelerde aldığı görevleri de başarıyla yaparak örnek gösterilmesi, ulus olarak göğsümüzü kabartmaktadır.
 
            Polislik mesleği diğer mesleklerden daha farklı ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Ülkenin her noktasında güvenliği ve huzuru temin etmek ayrı bir sorumluluk gerektirmektedir. Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin koruması ve adaletin tesisi de ancak istikrar ve huzur ortamının sürdürülmesiyle sağlanabilir. Polislerimiz bu şuurla görevlerini başarıyla yerine getirmektedirler.
 
            Bu vesileyle emniyet teşkilatımızın 164. yıldönümünü kutlar, görevi başında şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anar, teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık, başarı ve esenlik dilerim.”
Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.