08 Eylül 2024
  • Ankara20°C
  • İstanbul21°C
  • İzmir27°C
  • Giresun23°C

YENİ İL BAŞKANI AYKUT GEÇMİŞ’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDULAR

CHP Şebinkarahisar İlçe Yönetimi Yeni İl Başkanı Aykut Geçmiş'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Yeni İl Başkanı Aykut Geçmiş’e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

05 Nisan 2010 Pazartesi 20:52

CHP Şebinkarahisar İlçe Yönetimi Yeni İl Başkanı Aykut Geçmiş'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular

Cumhuriyet Halk Partisi Şebinkarahisar ilçe örgütü yeni seçilen Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş ve belediye başkanı Kerim Aksuyu ziyaret etti. CHP Giresun milletvekili Eşref Karaibrahim de görüşmelere katıldı.
Meslek Yüksek Okulunun sorunları tartışıldı. Fevzi Kıraç Uygulamalı Bilimler Yüksek Okuluna önümüzdeki öğrenim yılına öğrenci alınması için YÖK nezdinde yapılacak girişimler değerlendirildi.
Yerel seçim öncesi Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ın Şebinkarahisar meydanında verdiği EĞRİBEL TÜNELİ sözünün bugüne kadar tutulmaması kınandı. Ayrıca Şebinkarahisar Suşehri arasındaki yolun standardının iyileştirilerek yenilenmesi gerektiği dile getirildi.
İlçemiz ekonomisi açısından büyük önem taşıyan Çamoluk Gölova yol bağlantısının acilen açılması gerektiği tartışıldı.
Mevcut Alucra yolu güzergâhının heylanlı ve kara yolu acısından uygun olmayan bölümlerinin iyileştirilmesi gerektiği dile getirildi.
Şebinkarahisar, Alucra, Çamoluk ilçelerinde gerileyen tarım ve hayvancılığın sorunları görüşüldü.Bu üç ilçede kuru yonca desteğinin kaldırılmasının haksız bir karar olduğu dile getirildi.
Tütünün ekiminin kaldırılmasından sonra alternatif ürün olarak haşhaş ekimine Köylünün yönlendirilmesi gerektiği; Ama bunun yapılmadığı dile getirildi.
CHP Giresun İl Kongresinde hemşerimiz Sururi Tiryaki İl yönetim kuruluna Şebinkarahisar ilçe başkanı Oktay Alp Kurultay delegeliğine seçildi.


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.