14 Mayıs 2024
  • Ankara4°C
  • İstanbul9°C
  • İzmir14°C
  • Giresun12°C

YENİCE"YE HEM KÖPRÜ HEM YARDIM

Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli Yenice Beldesine 300.000 TL Köprü yapımı için ödenek gönderildi.

YENİCE"YE HEM KÖPRÜ HEM YARDIM

22 Ocak 2010 Cuma 21:17

Giresun Milletvekili ve Ak Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli"nin uzun soluklu çalışmaları meyvesini verdi. Çamoluk"a bağlı Yenice Beldesine 300.000 TL Köprü yapımı için ödenek gönderildi.

Köprü Yenice Beldesinini, Kelkit çayı üzerinden Şiran- Çamoluk yoluna bağlıyor. Köprünün ödeneği Kaymakamlık makamına tahsis edildi. Buda köprünün bir an önce yapılması anlamına geliyor.

T.B.M.M"ye girdiği günden beri Çamoluk"un sorunları ile yakından ilgilenen Nuretttin Canikli, uzun soluklu çalışamaları sonucunda Çamoluk"a bağlı Yenice Beldesine hayat verecek bir projenin daha altına imza attı.

Çamoluk - Şiran yolu güzergahında bulunan Yenice Beldesine 300.000 TL değerinde köprünün yapılması için Maliye Bakanlığında girişimlerde bulunan Canikli, gerekli yardımın alındığını belirtti.

Canikli"nin girişimleri sonucunda Maliye Bakanlığından Yenice Beldesi Belediyesine de ayrıca 25.000 TL yardım yapıldı.

Canikli konu ile ilgili şunları söyledi:Çamoluk ilçemiz adına bir milat olacak olan Çamoluk-Şiran yolu için Yenice Beldemizde önem arzetmektedir. Yenice Beldemize gereken önemi verebilmek adına nacizane girişimlerde bulunarak köprünün yapılabilmesi için gerkeli yardımı almış bulunuyoruz, Çamoluklu ve Yeniceli hemşerilerime hayırlı olmasını temenni ediyorum,dedi.

Haber:Ali KÜRKÇÜ

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.