05 Mayıs 2024
  • Ankara9°C
  • İstanbul12°C
  • İzmir12°C
  • Giresun13°C

YETENEK SİZSİNİZ’DE OĞUZ ENGİN ALUCRA’LILARLA BULUŞTU..

Yetenek sizsiniz Yarışmasında Finale kadar gelen,Berlin'den katılan Giresun Alucra Çalgan'lı İlisyonist Oğuz Engin İstanbul Kristal Otel'de Alucra'lılarla bir araya geldi..

Yetenek Sizsiniz’de Oğuz Engin Alucra’lılarla Buluştu..

21 Mart 2011 Pazartesi 13:31

Yetenek sizsiniz Yarışmasında Finale kadar gelen,Berlin'den katılan Giresun Alucra Çalgan'lı İlisyonist Oğuz Engin İstanbul Kristal Otel'de Alucra'lılarla bir araya geldi...

Selim Dolu, Mesut Kaymakçı ve Tülay Dolu ile bir araya gelen Oğuz Engin hemşerilerini görünce duygulu anlar yaşadı.. Alucra'yı ve Çalgan köyünü çok sevdiğini belirten Oğuz Engin bu bir yetenek yarışması, ben dünyanın her yerinde gösterilerimi yapıyorum. Hak eden kazanacak. Dedi.

Dünya üçüncülüğü bulunan Oğuz Engin'in otelde fanları da yalnız bırakmadı.. Alucra'lılara sevgi ve saygılarını gönderen Engin, Kristal Otel'in lobisinde Alucralılar için küçük bir gösteri yaptı.. Oğuz Engin'e hemşerileri Orhan Çınar, Hüseyin Kumaş'ın ve tüm Alucralıların selamlarını ilettik.

Engin,Alucra ilçemizin Çalgan Köyünde açık hava müzesini kazandıran Ümit Engin'in oğlu Acun Ilıcanın hazırlayıp sunduğu Yetenek Sizsiniz programında dün akşam yapılan gösterisinde üstün performans göstererek finale kadar gelen Oğuz Engin'e Alucralılar adına başarılar diliyoruz..

www.alucra.com
Tülay Dolu
Resim-Video Selim Dolu


Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.